TPL_GK_LANG_MOBILE_MENU
Loading

Festivalului de muzică de la Sebiș

Primăria orașului și Consiliul local Sebiș, Consiliul Județean Arad, Centrul Cultural Județean și TVR – Timișoara organizează, la sfârșitul săptămânii viitoare (în zilele de 6,7,8 iunie) a XV-a ediție a „Festivalului de Muzică Sebiș”.

Spectacolele vor avea loc, începând cu ora 21.00, în Piața Tineretului din Sebiș, intrarea fiind liberă.

Prima zi, vineri, 6 iunie, este dedicată muzicii populare. Pe scenă vor urca ansamburile folclorice „Drușcelele” Bîrsa, „Lioara” Buteni, „Junii Cetății Dezna”, „Pădureanca” din Chisindia, „Aușana” Oradea și solistele vocale Florica Bradu și Elena Voichița Suba.

Sâmbătă, 7 iunie, în fața publicului vor veni: „Daggu Project” – Germania, Etno, DJ B 3 WI, Kmikze, Melisa Țolea, Ducu Bertzi, Ruby, CRBL.

În ultima zi a festivalului, se vor produce Box Office, Nine Teens, Simona Nae, Malena, Andreea Bănică, DJ Sava&Raluca.

Prezentatorul festivalului va fi Florin Mihoc de la TVR Timișoara.

„Aflat la a XV-a ediție, acest festival a intrat deja în tradiție, fiind o adevărată sărbătoare a zonei – ne-a declarat ec. Gheorghe Feieş, primarul oraşului Sebiş. Sebişenii dar şi cei care vor veni din localităţile din apropiere sau de mai departe vor avea bucuria să asiste, pe gratis, la programe de calitate, cu interpreţi şi formaţii de valoare, cu muzică populară şi dansuri, cu muzică uşoară şi folk, dar și încântătoare focuri de artificii”.

Citat: „În fiecare seară participanții vor avea avea parte și de un spectacol de artificii” (Gheorghe Feieș)
înapoi la partea de sus

Vizitatori astazi:1
Vizitatori din aceasta luna:208
Vizitatori total:19170