TPL_GK_LANG_MOBILE_MENU
Loading

Liceul Teoretic din Sebiș, gazdă a unor manifestări diverse

Săptămâna trecută, în cadrul Liceului Teoretic din Sebiș au fost organizate mai multe activități, concursuri și festivități de premiere a elevilor care au participat la olimpiade la nivel județean și național. A fost concurs de pictură și fotografie și concurs de patiserie. Au fost invitați profesori pensionari să participe la această activitate organizată de conducerea liceului.

„La olimpiade au primit premii peste 60 de copii, pe parcursul acestui an“ – a spus profesoara Angela Costea, directoarea Liceului din Sebiș.
„Vreau să vă spun că echipa de oină a liceului, la etapa națio­nală O.N.S.S. de la Sibiu a luat locul al II-lea pe țară. Vreau să vă spunem că suntem foarte mândri de ceea ce am putut face până acum. Sunt foarte multe de spus despre liceul nostru și de activitățile pe care le desfășurăm; și rezultatele muncii noastre se văd“ – a spus profesoara Ramona Mariș, director adjunct al Liceului.

O parte din activități s-au desfășurat în sala Casei de Cultură a Orașului Sebiș.

„Bun venit la ziua școlii noastre“ Mesajul a fost adresat de profesoara Angela Costea – directoarea Liceului din Sebiș, în sala Casei de Cultură, care era plină de copii, părinții acestora, profesorii școlii și mulți profesori pensionari invitați care au ascultat cu mare atenție atât programul cât și mesajul directoarei Angela Costea.

După ce și-a încheiat discursul, l-a rugat pe primarul Gheorghe Feieș să adreseze câteva cuvinte celor prezenți, participanți la această zi deosebită pentru dascălii din Sebiș.

„Vă spun și eu bunvenit aici, în Palatul Administrativ Cultural. Suntem în al optsprezecelea an de când lucrăm la această Casă de Cultură. Sperăm ca în anul viitor s-o dăm în folosință. Ceea ce facem, facem pentru generațiile ce urmează, de aceea am făcut o primărie frumoasă care este brendul orașului. Pe vremea când am făcut construcția, gurile rele spuneau: «la ce ne trebuie nouă palat de sticlă, în orașul Sebiș?», cu alte cuvinte când am făcut Casa de Cultură. Avem două proiecte mari: construcția de ateliere și o grădiniță și… multe altele. Avem bază sportivă, hotel – care este un model în județul nostru. Alocăm foarte mulți bani pentru spital – unde, în momentul de față, «Radiologia» pe care o avem noi nu o au multe ju­dețe din țară. Tot ce facem, facem pentru noi, pentru vii­to­rul nostru. Ziua învățământului din orașul Sebiș este un moment deosebit pentru comunitate. Eu îi felicit pe elevi și pe dascălii lor fiindcă an de an avem foarte multe «olimpiade» câștigate – la diferite discipline. Chiar săptă­mâna trecută m-am bucurat când m-a sunat profesoara Gudiu, de la Sibiu și mi-a spus că au câștigat locul doi pe țară la «oină»; a fost un moment de bucurie“ a spus Gheorghe Feieș, primarul ora­șului Sebiș.

Mai multe din această categorie: « Festivalului de muzică de la Sebiș;
înapoi la partea de sus

download theme

bet365

Vizitatori astazi:1
Vizitatori din aceasta luna:44
Vizitatori total:16799