TPL_GK_LANG_MOBILE_MENU
Loading

Materiale promotionale

Printuri:

Pliant format A5, color, 16 pagini, coperte înfoliate, necartonate. Mesajul materialului: “Reglementări pentru protectia naturii în ROSCI0289 Coridorul Drocea-Codru Moma şi ROSCI0298 Defileul Crişului Alb”.

 

Afis format A3 - afise de exterior, pentru asigurarea vizibilitatii proiectului, vor fi utilizate la toate activitătile consultare si promovare a proiectului, la actiunile de consultare a comunitătilor locale cu privire la planul de management adoptat.

 

Afiș interior - afise de birou cu afișare la sediul UIP, pentru asigurarea vizibilitatii proiectului, vor fi utilizate la toate activitătile consultare si promovare a proiectului, la actiunile de consultare a comunitătilor locale cu privire la planul de management adoptat.

 
 
 

Pliant format A4, color, pliate în trei, tipărit pe ambele feţe, cu scopul informării populaţiei locale si în vederea consultării cu privire la planurile de management, în special a producătorilor agricoli, fermierilor cu mesajul - „Cunoaste ariile naturale protejate langa care traiesti!”.

 
Mai multe din această categorie: « Ghid Turistic; Materiale Audio-Video »
înapoi la partea de sus

download theme

bet365

Vizitatori astazi:2
Vizitatori din aceasta luna:209
Vizitatori total:19171